Home Рецепти Як приготувати грибний соус до дерунів

Як приготувати грибний соус до дерунів

by admin

Якщо ви хочете до смачних дерунів із картоплі зробити ніжний, ароматний грибний соус, то ось перевірений рецепт. Такий соус зробить деруни святковими. Картопляні млинці чудово поєднуються з печерицями.

Подробиці

Для приготування візьміть свіжі печериці, рідкі вершки або домашню сметану, цибулину та масло для обсмажування, а також сіль та спеції на смак.

Спочатку обсмажте порізану кубиками цибулину на маслі, можна поєднати вершкове з олією за бажанням. Потім додайте свіжі гриби. Їх варто порізати тоненько, щоб час приготування й м’якості був швидким. Декілька хвилин протушкуйте і додайте вершки або сметану.

Наприкінці треба лише довести до кипіння і можна виключати сковорідку з готовим соусом.

Так соус виглядає, мов жульєн. Якщо хочете однорідну консистенцію, то перебийте все блендером. Смакуватимуть із дерунами обидва варіанти.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини