Home Рецепти Два рецепти, як позбутися від лишаю

Два рецепти, як позбутися від лишаю

by admin

Підхопити лишай дуже легко, а позбутися — це проблема. При нагоді, скористайтеся давніми народними рецептами. Вони ефективні та перевірені.

Подробиці

Рецепт 1. На мілку тертку натріть цибулю, шкільну крейду, господарське мило. Змішайте ці компоненти в рівних пропорціях. Цією маззю змащуйте проблемні місця двічі на день, попередньо змастивши йодом. Звичайний лишай пройде за три дні, стригучий – за два тижні. Зберігайте таку мазь в холодильнику в закритому посуді.

Рецепт 2. На плоску тарілку покладіть аркуш свіжої газети, попередньо склавши конусом. Запаліть газету. Здуйте згорілі аркуші й ви побачите на дні тарілки небагато коричневої тягучої мазі. Змащуйте нею лишаї, як про це написано в попередньому рецепті. Все це робіть на вулиці задля техніки безпеки. Користуючись, кожного разу мазь робіть свіжу.

Досвід підказує, що давно забуте старе часто більш ефективне, аніж дорогі аптечні препарати. Будьте здорові!



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини