Home Рецепти Як досвідчені господині тушкують яловичину до ніжності курятини

Як досвідчені господині тушкують яловичину до ніжності курятини

by admin

Якщо ви хочете приготувати яловичину, але щоб її ніжність була така, мов у курячого філе і щоб волокна танули в роті, то скористайтеся порадами досвідчених господинь. Саме такі нескладні правила зроблять м’ясо м’яким і волокна будуть відділятися на ниточки.

Подробиці

Найважливіший нюанс — тривала термічна обробка. М’ясо варто спочатку обсмажити на невеликій кількості олії. Так, утвориться ароматна скоринка. Потім викласти у чавунну каструлю чи казан. Щедро додати різану цибулю. Саме вона під час тушкування зробить м’ясо м’яким та соковитим.

Після цього залийте бульйоном, а не водою. Так смак буде виразним і неймовірно насиченим. Тушкуйте або запікайте у духовці не менше ніж 1,5 години на маленькому вогні після того, як страва закипить.

До такого м’яса ідеально підійде картопля. Її можна запікати разом з яловичиною або відварити окремо.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини