Home Рецепти Цей салат з’їдають першим! Найсмачніше поєднання. Продукти прості і бюджетні

Цей салат з’їдають першим! Найсмачніше поєднання. Продукти прості і бюджетні

by admin

Дуже смачний салат із невеликої кількості продуктів, які викладаються шарами. М’які плавлені сирки ідеально поєднуються із соковитими помідорами та зеленою цибулею. Часник робить салат пікантним та ароматним. При формуванні, головне, не притискати шари, щоб салат вийшов пишним та повітряним. Зверху салат прикрашається солоними сухариками, вони добре доповнюють основні інгредієнти. Сухарики легко приготувати самостійно, використовуючи батон та спеції.

Інгредієнти:

  • Помідори 2 шт
  • Плавлений сирок 2 шт
  • Часник 2-3 зубчик
  • Пучок зеленої цибулі 1 шт
  • Сухарики пшеничні 100 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Майонез 2-3 ст.л

Приготування:

Насамперед приготуйте сухарики. Скибочки пшеничного батона наріжте кубиками середнього розміру, викладіть їх на деко, збризкайте олією, присипте сіллю і сушеними травами до смаку. Деко завантажте в розігріту духовку, готуйте сухарики 5 хвилин, щоб вони підсохли і стали твердішими.

Помідори наріжте великими кубиками, половину порції викладіть на плоску тарілку нижнім шаром, присипте сіллю та меленим перцем. Зубочки часнику пропустіть через прес, викладіть на помідори у різних місцях.

Зверху зробіть густу сітку з майонезу. Промазувати ложкою майонез не потрібно, також не слід притискати шари салату.

Плавлені сирки натріть на дрібній тертці, половину викладіть на помідори, а також покрийте майонезом.

Стріли зеленої цибулі промийте, висушіть, наріжте і присипте шар сирків.

Далі повторіть всі шари з продуктів, що залишилися. Зверху зробіть сітку з майонезу. З боків або зверху салату викладете пряні сухарики. Салат можна подавати на стіл відразу після приготування. Смачного!



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини