Home Рецепти Що додати до картоплі, щоб пюре було смачніше

Що додати до картоплі, щоб пюре було смачніше

by admin

Взимку не завжди картопля смачна, а коли вариш її на пюре, то є способи зробити смак кращим. Ми вже писали про деякі з них. Сьогодні поділимося перевіреними з досвіду порадами, коли картопля досить водяниста, а в пюре виходить ідеальна.

Подробиці

Варіть картоплю, не надто дрібно перед цим ріжучи. Якщо картопля середнього розміру, то залишайте цілою. Сіль варто додавати відразу, щоб картопля вже набувала присмаку.

Для покращення майбутнього пюре додайте 1 лавровий листок та 3-4 горошинки чорного перцю. Ці класичні прянощі дадуть воді приємний аромат, що передасться картоплі.

Коли картопля звариться, то листок та перець витягніть, щоб не гірчили страві. Додайте якісне вершкове масло (не маргарин чи спред) та обов’язково підігріте молоко.

Пюре матиме неймовірний смак, навіть якщо картопля була далеко не ідеальна.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини