Home Здоров'я Медики назвали напій, який ефективно уповільнює старіння організму людини

Медики назвали напій, який ефективно уповільнює старіння організму людини

by admin

Медики розповіли про популярний напій, за допомогою якого можна уповільнити процес старіння організму. Експерти переконані, що саме він є одним із секретів довголіття жителів Японії.

Медики рекомендують включити в свій раціон чай матча, що набирає популярність у всьому світі. У його складі знаходяться вітаміни А, В, С і Е, а також велика кількість мінералів і харчових волокон. Напій багатий цинком і залізом, також присутні кальцій і натрій. Крім уповільнення старіння за рахунок зниження ризику розвитку ряду захворювань, включаючи онкологію.

Ще одна корисна властивість чаю в здатності знижувати рівень холестерину. Таким чином можна регулювати харчові процеси, зменшується і ймовірність серцево-судинних недуг. Готують з молодих чайного листя, попередньо подрібнених в порошок яскравого зеленого кольору.

Джерело https://medicalanswers.com.ua/



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини