Home Рецепти Чим замінити хліб у фарші на котлети

Чим замінити хліб у фарші на котлети

by admin

Якщо вам не подобається перспектива додавати хліб у котлети або він просто закінчився у той момент, коли треба, то ви можете обрати альтернативу. Насправді є різні інгредієнти, що виконають функцію білої булки не гірше, а іноді навіть краще і смак зроблять цікавішим.

Подробиці

Господині радять додавати манку, але зверніть увагу, що фарш треба витримати протягом 15 хвилин. За цей час манна крупа вбере зайву вологу, якщо фарш надто рідкий, і склеїть котлетний фарш.

Картоплю можна додавати для склеювання у відвареному вигляді. Саме крохмаль тут виконає потрібну функцію. При цьому смак картоплі у котлетах не псує м’ясній страві. І гарнір не треба буде.

Більш корисний варіант, проте мало хто його знає, це вівсянка. Вівсяні пластівці треба замочити в молоці або у воді та додати у м’ясний фарш. Форму котлети будуть тримати і страва буде більш поживна.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини