Home Шоу-бізнес Катерина Осадча розповіла про появу ексзаступниці міністра оборони Ганни Маляр у “Пісні мого життя”

Катерина Осадча розповіла про появу ексзаступниці міністра оборони Ганни Маляр у “Пісні мого життя”

by admin

Ведуча поділилася, яку історію Ганна Маляр розкаже у проєкті, який вийде 3 березня на “1+1 Україна”.

Вже у неділю, 3 березня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра проєкту “Пісня мого життя“.

Ведучою шоу стала Катерина Осадча. Так, знаменитість поділилася деталями першого епізоду “Пісні мого життя”, де з’являться ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр, актор Андрій Ісаєнко, співачка Юлія Саніна і військовослужбовець Олександр Ляшук. Зокрема, кожен з них загадуватиме пісню, яка асоціюється з певним періодом життя.

“Рік тому ми були у Фінляндії і відзняли пілотний епізод проекту “Пісня мого життя”. В той момент, коли ми закінчили знімання, зрозуміли, що цей формат дуже личить нашому часу зараз. Адже ми про сенси, пісні, спогади і ностальгію за минулим. В першому епізоді до нас завітають ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр, відомий актор Андрій Ісаєнко, співачка Юлія Саніна і військовослужбовець Олександр Ляшук з котом на прізвисько Шайба. За правилами проєкту, кожен з гостей загадує пісню, яка асоціюється з певним періодом його життя. Хто і яку пісню загадав – не знаю навіть я. Під час знімань було стільки багато спогадів, чуттєвих і карколомних моментів, що я не змогла стримати сліз”, – розповіла Катерина Осадча.

До того ж, 3 березня виповнюється два роки проєкту з пошуку зниклих цивільних українців “Знайти своїх”, який заснувала Катерина Осадча. Так, знаменитість чесно відповіла, скількох українців вдалося врятувати і віднайти:

“Тішуся з того, що ми маємо можливість об’єднувати нашу соціальну роботу з роботою телевізійною. 3 березня два роки тому ми запустили телеграм-канал “Пошук зниклих”, який згодом виріс у телевізійний формат. Зараз спільними зусиллями було знайдено 3410 людей. Ми так багато говорили про цивільний полон, приходили до студії з омбудсменом з прав людини Дмитром Лубінцем, розказували, як важливо звернути увагу на цивільний полон. І нарешті через рік з’явилася міжнародна платформа, яка буде присвячена пошуку цивільних полонених, яких викрала росія. Звісно, на нас чекає ще дуже багато роботи, але нарешті щось зрушило з мертвої крапки”, – поділилася телеведуча.

Джерело storinka.com.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини