Home Здоров'я Чотирьом категоріям людей протипоказано вживати імбир

Чотирьом категоріям людей протипоказано вживати імбир

by admin

Медики заявляють, що існують чотири категорії людей, яким категорично протипоказано вживати імбир. Можливі негативні наслідки, включаючи різке зменшення ваги тіла і передчасні пологи.

Імбир багатий на поживні речовини, в ньому є біологічно активні сполуки, які надають значну підтримку фізичному і психічному стану людини. Поряд з цим екстракт рослини зменшує масу тіла, з цієї причини його не рекомендується вживати деяким людям.

Корінь імбиру містить потужні стимулятори, вкрай корисні для травної та нервової системи, але у вагітних жінок він може викликати передчасні пологи.

Не рекомендується його вживати особливо на останніх термінах вагітності. Екстракт з названої культури не слід пити особам, що страждають на гемофілію – генетичним захворюванням крові, коли її згортання значно знижена. Імбир покращує кровообіг, з цієї причини пацієнтам з гемофілією вживати його не рекомендується.

Медики не радять вживати екстракт імбиру особам, що страждають на гіпертонію або цукровий діабет. Даний напій знижує тиск і розріджує кров. Його взаємодія з лікарськими препаратами підсилює зворотний ефект і завдає шкоди здоров’ю.

Джерело useti.org.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини