Home Гумор Не викидайте горіхових шкаралуп: знахідка для грядок

Не викидайте горіхових шкаралуп: знахідка для грядок

by admin

Про користь горіхів ми знаємо багато, а про те, як можна використати горіхову шкаралупу, мало хто знає. Вона стане знахідкою для вас на городі та в саду.

Подробиці

Відомо, що горіхову шкаралупу можна використовувати як добриво на городі та в саду. Також вона може бути дренажем для заболочених ділянок, мульчею та навіть використовуватися як декоративний матеріал для оздоблення клумб та садових доріжок.

Щоб зробити добриво зі шкаралуп треба подрібнити їх й позакладати в землю під деревами в саду, на клумбах та на грядках. Особливо корисно це робити на глинистих та щільних ґрунтах. 2 склянки подрібнених шкаралуп треба вносити на 1 квадратний метр насаджень.

Можна змішати подрібнений порошок з водою й настояти. Після цього поливати рослини. На 2 склянки горіхового добрива треба взяти 10 л води.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини