Home Здоров'я Медики розкрили здатність червоної квасолі знижувати «поганий» холестерин та цукор

Медики розкрили здатність червоної квасолі знижувати «поганий» холестерин та цукор

by admin

Традиційно ключовими джерелами білка виступають м’ясо, молочні продукти і яйця. Серед варіантів рослинного походження фахівці виділяють квасоля. Всього однієї порції в обсязі близько 200 грамів достатньо для отримання 30% від денної дози білка.

За рахунок однієї склянки червоної квасолі можна покрити добову потребу з боку організму в клітковині. За допомогою останньої можна знизити вміст в організмі цукру, а також «поганого» холестерину. Завдяки цьому продукт стане відмінним доповненням до раціону тих, у кого фіксуються підвищені рівні цукру в крові.

У червоній квасолі містяться сірка, залізо, фосфор, вітаміни С, Е, К. Вона багата амінокислотами, які потрібні організму для коректної роботи. Дієтологи радять додавати продукт в раціон як гарнір, можна подавати його в салатах, але перед вживанням неодмінно потрібно спершу замочити.

Джерело dailynews.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини