Home Шоу-бізнес Кім Кардашян удруге за кілька днів спантеличила мережу товщиною своєї талії

Кім Кардашян удруге за кілька днів спантеличила мережу товщиною своєї талії

by admin

Теледіва Кім Кардашян, яка не на жарт перелякала фанів на Met Gala-2024 своєю крихітною талією, вирішила піти ще далі.

Зірка, якій закидали видалення ребер з метою втиснутись у сукню для івенту, показала, як її пакують в інший костюм з тугим корсетом.

“Зламана лялька Maison Margiela”, – написа Кім.

Цікаво, як вона дихає?

Теледіва показала процес у всій красі.

Ось в такому луці Кім уявила себе “зламаною лялькою”.

До речі, цього разу підписники Кім також не оцінили її луку. У коментарях вони закликали Кім “частіше дивитися в дзеркало”, маючи на увазі, що образ їм зовсім не подобається, а також подумати, який меседж вона несе своїм донькам. Мовляв, така талія – це нездорове уявлення про жіноче тіло.

“Не все, що пропонують дизайнери – хороший варіант”, – пишуть у коментарях.

“Це жахливий меседж, який ти посилаєш свої донькам та молодим жінкам. Це – нездорово”, – вважають фоловери Кім.

Як відомо, фігура Кардашян неодноразово ставала приводом для обговорень у мережі. Серед останніх курйозів – кампейн спіднього Skims, для якого вона начебтопопозувала в одязі розміру XS. Користувачі мережі не повірили, що теледіва насправді має такий розмір та розкритикували представлені фото.

Нагадаємо, Met Gala з року в рік стає для Кардашян темою скандалів та проблем. Чого лише вартуєзіпсована сукня Мерилін Монро, заради якої теледіва у 2022-му році схудла на 7 кіло.

Джерело woman24.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини