Home Здоров'я Дієтолог назвала кращий суп для зниження рівня холестерину

Дієтолог назвала кращий суп для зниження рівня холестерину

by admin

Здоровий спосіб життя передбачає не тільки регулярні фізичні вправи, обмеження вживання алкоголю, куріння, а й дотримання дієт, що забезпечують баланс поживних речовин в організмі. Медичний експерт, дієтологиня Лорен Манакер назвала найкращий суп для зниження рівня холестерину.

Лорен Манакер пропонує ввести в раціон сочевичний суп. Лікарка пояснила, що дана страва забезпечує можливість контролювати концентрацію міститься в ньому натрію. Сочевиця вкрай корисна для серця, так як в ній присутня клітковина і калій. З цієї причини вживати цю страву рекомендується 2-3 рази на тиждень.

Названий суп забезпечує зниження рівня холестерину. Перевагою домашнього приготування їжі є можливість контролювати окремі інгредієнти. Суп з сочевиці не повинен містити продукти переробки м’яса, наприклад, ковбаси.

Страва має складатися з овочів, включаючи моркву і капусту, що забезпечить не тільки смакові якості, але і наповнить його поживними речовинами.

Продукти, отримані з м’яса шляхом переробки, вкрай негативно впливає на організм, підвищуючи рівень холестерину. В такому випадку виникає ризик захворювань серця. Для приготування сочевичного супу слід використовувати велику кількість овочів при повній відсутності ковбасних виробів.

Джерело useti.org.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини