Home Шоу-бізнес Актор В’ячеслав Довженко різко висловився про свої ролі в російському кіно: “Розтоптати і наплювати”

Актор В’ячеслав Довженко різко висловився про свої ролі в російському кіно: “Розтоптати і наплювати”

by admin

До війни артист іноді грав у російських стрічках.

Популярний український актор В’ячеслав Довженко різко висловився про свої ролі у російському кіно.

Артист переконаний, що вони взагалі не варті уваги. В інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці” актор зазначив, що про ролі в російських картинах краще забути, а натомість розвивати український кінематограф.

“Забути про них і розтоптати. Наплювати і забути, як говорила моя бабуся”, – зазначив актор.

В’ячеслав Довженко також наголосив, що чимало українських акторів знімалися в російських стрічках, адже РФ насаджувала свою культуру. Нині активно розвивається український кінематограф, на який Росія впливу немає. Тож, Довженко переконаний, що варто не гаяти момент, а далі досягати успіхів в кіновиробництві України.

“Так сталося історично, що до певного часу ми існували в орбіті російської культури. Потім ми від неї відкололися. Потім почали начебто створювати свою культуру. Є здобутки зараз певні – давайте робити далі”, – зазначив артист.

Джерело womanlife.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини