Home Шоу-бізнес Позитив уперше прокоментував чутки, що Сахневич зруйнувала його шлюб з колишньою

Позитив уперше прокоментував чутки, що Сахневич зруйнувала його шлюб з колишньою

by admin

Співак спростував усі здогадки фанів.

Український співак Олексій Завгородній, він же Позитив, поділився новими подробицями роману з танцівницею Юлією Сахневич.

За словами артиста, у стосунках вони перебувають вже понад три роки. Так, пара познайомилася за часів знімання “Танців з зірками”, де Юлія була партнеркою Олексія на паркеті. Тоді виконавець був ще одруженим з колишньою дружиною Анною Андрійчук.

Зрештою, після того, як Позитив розлучився і через декілька років підтвердив роман з Юлією, у фанів виникло чимало запитань. Зокрема, припускали, що зірка міг розлучитися з ексдружиною саме через нову обраницю. На такі закиди Завгородній дав чітку відповідь і пояснив, що їхнє з танцівницею кохання зародилося тоді, коли вони обидва були вільними.

“Це не так. Це було після того, як ми закінчили з колишньою стосунки. Так само й у Юлі. До такого хейтерства взагалі ніяк не ставлюся”, – зізнався Позитив у коментарі “Люкс ФМ”.

Джерело glamour.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини