Home Шоу-бізнес “Я тиждень прощалася з життям”: Анна Саліванчук розповіла, як їй діагностували рак

“Я тиждень прощалася з життям”: Анна Саліванчук розповіла, як їй діагностували рак

by admin

Анна Саліванчук зізналася, що будучи зовсім молодою, почула страшний діагноз – рак. Вже згодом акторка перенесла операцію.

38-річна українська акторка Анна Саліванчук, відома ролями в серіалах “Ластівчине гніздо”, “Нюхах”, “Одного разу під Полтавою” розповіла, як у 18 років їй діагностували рак грудей. Про це акторка розповіла у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, акторка зізналася, що останні дні відчувала занепокоєння за своє здоров’я, адже у неї протягом трьох дні дуже боліла права грудь. Як виявилося, раніше Анна Саліванчук мала проблеми з грудьми — кісти, операція і навіть одного разу лікар діагностував, що у неї рак.

“Не забувайте перевірятися. Я, якщо чесно, злякалася. Бо вже мала мастопатію, кісти, робила операцію, і повторювати це зовсім не хотілося. Слава Богу, на УЗД все добре, але незрозуміло звідки болі, бо на УЗІ навіть не видно запалення м’яза, а я думала, що це саме він. Чекаю пару днів, і якщо не стане краще піду робити МРТ. Коли мені було 18 років лікар сказав, що в мене рак грудей. Я тиждень прощалася з життям, а потім просто пішла до іншого лікаря і це виявилася просто мастопатія. Тому дуже важливо найти хорошого лікаря”, — відзначила акторка.

Джерело zhenskiy.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини