Home Шоу-бізнес Дружина Володимира Остапчука показала, як вони вітали його маму з ювілеєм та що подарували

Дружина Володимира Остапчука показала, як вони вітали його маму з ювілеєм та що подарували

by admin

Подружжя приїхало до Умані, де проживають батьки шоумена.

Дружина українського ведучого Володимира Остапчука – блогерка Катерина Полтавська – повідомила про важливе свято в їхній родині.

Мама шоумена святкує день народження. Ба більше, у жінки ювілей, їй виповнюється 65 років. Тож, Остапчук разом із дружиною зробили рідній людині сюрприз та приїхали до Умані. У подарунок вони придбали мамі ведучого святковий торт іменинниці, який прикрасили свічками у вигляді числа “65”.

“У мами чоловіка сьогодні (14 травня – прим. ред.) день народження, тому приїхали до Умані”, – поділилася в Instagram Катерина.

Тим часом мама Володимира Остапчука зустріла сина та невістку святковим столом. Катерина допомагала свекрусі його готувати. Щоправда, як пожартувала Полтавська, їй довірили лише накладати салати та зробити бутерброди.

“Мені довірили лише перекласти з каструлі до тарілки салати й зробити бутерброди. Віра в мої можливості невелика”, – пожартувала Катерина.

Джерело woman24.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини