Home Шоу-бізнес “Ніхто не є святим. Окрім Христини”. Відомий український репер назвав Соловій “зверхньою людиною з незрілою позицією”

“Ніхто не є святим. Окрім Христини”. Відомий український репер назвав Соловій “зверхньою людиною з незрілою позицією”

by admin

Український репер Otoy вважає українську співачку Христину Соловій зарозумілою людиною з незрілою позицією. Про це він заявив 10 травня в ефірі YouTube-шоу “Пряма Червона”.

“Христина Соловій може на х…й піти, чесно кажучи, вона наскільки себе зверхньо веде. Я подивився просто, як вона себе вела й у шоу, і як вона мислить. Я дивився в контексті шоу “Леви на джипі”, а не окремо, саме тому що там Христина Соловій. Вона мені виглядає дуже зверхньою і думками стрибає”, – сказав репер.

За словами Otoy, Соловій йому не імпонує. Як приклад він розповів, як артистка критикувала українських колег, котрі виступають за кордоном, а потім, за словами репера, і сама вирушила в тур країнами.

“Добре, можливо, не пішла на х…й, це дуже погано так казати, я перепрошую, кого це може задіти. Ну не імпонує просто людина і її позиція в тому числі”, – сказав він.

Otoy додав, що свого часу змушений був перейти з української на російську мову, щоб “інтегруватися у київську тусовочку”, а також писав на замовлення пісні російською мовою для української співачки Loboda і Юрія Бардаша, який утік у країну-агресор РФ і набув громадянства цієї країни.

“Ми не є ніхто безгрішними. Ніхто не є святим. Окрім Христини Соловій. І ця безкомпромісна позиція насправді дуже незріла. Тому що це позиція рожевого світу, де поні сруть веселкою. Так не працює”, – зазначив він.

Соловій поки що не коментувала заяви репера.

  • Христина Соловій стала відомою після участі у шоу “Голос країни” 2013 року. Її тренером був український музикант Святослав Вакарчук. Згодом він став продюсером артистки.
  • 17 жовтня 2023 року артистка заявила, що припинила співпрацю зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком і надалі працюватиме сама.
  • Найвідоміша пісня репера Otoy (В’ячеслава Дрофи) – Enemi. Артист очолює офіційний фонд допомоги полку “Азов”. Зараз репер співпрацює з компанією української продюсерки Ірини Горової.

Джерело womanlife.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини