Home Рецепти Рецепт з 90х, коли ікра була в дефіциті! Намазка “Хибна ікра”. Всього з 4 інгредієнтів!

Рецепт з 90х, коли ікра була в дефіциті! Намазка “Хибна ікра”. Всього з 4 інгредієнтів!

by admin

Цей рецепт з’явився в часи, коли ікра була дефіцитом, і мало хто міг собі її дозволити. Але, незважаючи на велику кількість продуктів на полицях у сучасних магазинах, хибна ікра з оселедця та моркви не втратила своєї актуальності й донині. Її можна приготувати всього з 4 інгредієнтів, але така закусочна намазка за смаковими якостями дуже нагадує справжню червону ікру.

Інгредієнти:

  • Оселедець 300 гр.
  • Морква 150 гр.
  • Плавлений сир 200 гр.
  • Масло вершкове 82% 100 гр.

Для приготування найсмачнішої намазки нам знадобиться мінімум інгредієнтів. Якщо оселедець купити вже готову філейку, а моркву відварити заздалегідь, то для приготування знадобиться лише 10 хвилин.

Приготування:

Для початку солоний оселедець обробляємо на філе, ретельно виймає всі кісточки, і пропускаємо через м’ясорубку (блендер)

З плавлених сирків знімаємо фольгу та пропускаємо через м’ясорубку. Не варто брати сирки із різними смаками. Візьміть звичайний вершковий, щоб не перебити смак закуски

Моркву відварюємо заздалегідь та охолоджуємо. Чистимо.

І теж пропускаємо через м’ясорубку. Найкраще відварити морквину з вечора.

Вершкове масло нам знадобиться якісне, спред не підходить. Масло виймаємо заздалегідь, щоб воно трохи розм’якло. Додаємо до решти інгредієнтів.

Перемішуємо добре, щоб всі інгредієнти з’єдналися. Зберігати таку закуску потрібно в холодильнику у закритому посуді.

Можна подавати хибну ікру на шматочках хліба, тостах, канапе. Ця закуска точно сподобається всім вашим гостям і рідним.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини