Home Шоу-бізнес 37-річна Сніжана Онопко знову вийшла заміж і вперше показала свого коханого

37-річна Сніжана Онопко знову вийшла заміж і вперше показала свого коханого

by admin

Модель підтвердила, що офіційно заміжня.

Популярна фотомодель Сніжана Онопко після тяжкого розлучення знову вийшла заміж.

Про це повідомили на фан-сторінці в Instagram та опублікували декілька фото. На знімках 37-річна Сніжана позувала поруч із коханим із букетом квітів у руках. Молодята відмовилися від гучних святкувань. Натомість вони скромно узаконили свої стосунки в РАЦСі.

“Сніжана сьогодні (21 травня – прим. ред.) вийшла заміж. Нехай 21 травня буде початком довгого щасливого спільного життя”, — йшлося на фан-сторінці моделі.

Сама Онопко теж підтвердила радісну новину. Вона зробила репост допису та підписала: “Офіційно одружені”.

Хто став обранцем знаменитості та як довго вони перебувають у стосунках – невідомо. Модель неохоче ділиться подробицями особистого життя.

Зазначимо, протягом 10 років Сніжана Онопко перебувала у шлюбі з бізнесменом Миколою Щуром. Однак 2020-го модель подала на розлучення та просто шокувала подробицями їхнього спільного життя. Виявилося, що Сніжана страждала від фізичного та психологічного насильства з боку чоловіка та терпіла його постійні зради.

Джерело glamour.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини