Home Шоу-бізнес «Дві доби у реанімації»: дружина Віктора Павліка розповіла про його стан після операції

«Дві доби у реанімації»: дружина Віктора Павліка розповіла про його стан після операції

by admin

Блогерка та концертна директорка Катерина Репяхова повідомила, що її зірковий чоловік Віктор Павлік переніс важку операцію на серці. На своїй сторінці в Інстаграм дружина Народного артиста зізналася, що хірургічне втручання відбулося в Інституті серця ще 10 днів тому, проте вона вирішила публічно не говорити про це, поки самопочуття Віктора не покращиться.

За словами Катерини, операція тривала чотири години, після чого співак дві доби провів у реанімації. Також Репяхова розсекретила, що у Павліка на півгодини зупинилося серце і ще півдня він не міг дихати самостійно. Дівчина запостила відео, де вона чекає новин про стан чоловіка біля відділення інтенсивної терапії, а потім уперше заходить до нього у палату.

«10 днів в лікарні. 4 години операції. Півгодини зупинки мого коханого серця. Півгодини апарату штучного кровообігу. 2 доби в реанімації. Півдоби ШВЛ і очікування, коли почне дихати сам. 2 доби без звʼязку. 2 доби безкінечних дзвінків в реанімацію. І нарешті реабілітація… Для мене це була вічність… Це були надскладні дні, які ми пережили разом», — написала Репяхова.

Переглянути цей допис в Instagram


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини