Home Гумор Після такої підгодівлі щедрий урожай моркви та редьки гарантований: секрети кавової гущі

Після такої підгодівлі щедрий урожай моркви та редьки гарантований: секрети кавової гущі

by admin

Багато дачників та городників протягом зими збирають кавову гущу для підживлення грядок. Одні прикопують прямо в землю, а інші використовують у рідкому вигляді, розмішуючи гущу з водою.

Подробиці

Важливо знати, якщо використовувати кавову гущу для підживлення, треба після того добре поливати рослини. Таким чином поживні речовини такі, як азот поступово вивільняються з гущі у ґрунт і краще засвоюються рослинами.Також кавова гуща служить ще й захистом від шкідників.

У її складі міститься багато поживних речовин, які впливають на ріст овочів, особливо на моркву та редьку. Досвідчені городники радять висівати насіння, перемішане з кавовою гущею. Урожай гарантують щедрий.

Дуже бояться кавової гущі равлики та слимаки, тому розтрусіть гущу по грядках зі шпинатом чи салатом, щоб відлякати слимаків.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини