Home Шоу-бізнес У Брітні Спірс викрали всі прикраси: перші подробиці пограбування

У Брітні Спірс викрали всі прикраси: перші подробиці пограбування

by admin

Американська співачка Брітні Спірс заявила, що стала жертвою пограбування. На своїй сторінці в Інстаграмі артистка розповіла, що зловмисники винесли з її будинку всі прикраси. У новому відео зірка сцени продемонтувала порожні шухляди, де раніше зберігала коштовності.

Коли саме сталося пограбування, чи було вкрадено щось ще, крім прикрас, і чи займається цим інцидентом поліція, Брітні не повідомила. За словами виконавиці, тепер замість оригінальних брендових речей вона купує підробки, оскільки боїться, що до неї знову увірвуться грабіжники.

«Тож ви бачите, що всі мої коштовності вкрали… Зараз важко купити нові, тому що я боюся, що вони пропадуть. Тож я купую дешево та підробку, але це важко, тому що деякі з моїх речей спочатку були зроблені для мене… І мого дитячого хрестика, який я носила з 4 років, уже немає… Він такий тонкий», — сказала Спірс.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини