Home Шоу-бізнес Помер відомий український актор Богдан Козак

Помер відомий український актор Богдан Козак

by admin

Артиста не стало на 84-му році життя.

Сьогодні, 28 травня, помер відомий український актор, народний артист України Богдан Козак.

Сумну звістку повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. Артист пішов з життя 28 травня у Львові. Його не стало у віці 83 років. Причина смерті наразі невідома.

“Сьогодні (28 травня – прим. ред.) на 84 році життя не стало Богдана Козака – однієї з найяскравіших постатей сучасного національного театрального мистецтва України. Світла пам’ять світлій людині”, – йдеться в повідомленні Максима Козицького.

Зазначимо, Богдан Козак – відомий український актор, режисер та народний артист України. Він жив та працював у Львові. Зокрема, Козак був актором Національного театру імені Марії Заньковецької та викладав у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Він грав у таких картинах, як “Хазяїн”, “Павло Полуботок”, “Час збирати каміння” та інших. Окрім того, Богдан Козак був лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Джерело woman24.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини