Home Шоу-бізнес 38-річна Злата Огнєвіч засвітила каблучку на безіменному пальці та спровокувала чутки про заміжжя

38-річна Злата Огнєвіч засвітила каблучку на безіменному пальці та спровокувала чутки про заміжжя

by admin

Артистка підігріла інтерес до свого особистого життя.

Українська співачка Злата Огнєвіч спровокувала чутки про своє перше заміжжя.

У своєму Instagram артистка опублікувала доволі цікавий знімок. На фото видніється лише права рука виконавиці на тлі білих півоній. Особливу увагу фанів привернула коштовна обручка з діамантом на безіменному пальці. Зокрема, саме так наречені традиційно одягають весільну прикрасу.

Ба більше, допис до фото теж доволі інтригує. Злата Огнєвіч заговорила про кохання, мов діаманти, а також зазначила, що носитиме каблучку, як оберіг. Щоправда, це рядки з нової пісні артистки, яку вона незабаром випустить.

“Наше кохання як діаманти, відчувають всі цей блиск. Тому тепер я ношу з собою на руці, мов оберіг”, – підписала кадр співачка.

Однак говорити про весілля Злати Огнєвіч все ж таки зарано. Нещодавно виконавиця жалілася, що не має родини і їй бракує сімейного життя. Тож, серце співачки було вільним. Окрім того, артистка є рекламним обличчям одного з відомих брендів ювелірних прикрас. Тож, ймовірно, вона могла просто привертати увагу до реклами.

Джерело storinka.com.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини