Home Шоу-бізнес Ніно Катамадзе здивувала, чому їй доводилося їздити з концертами до Росії: “У мене не було вибору”

Ніно Катамадзе здивувала, чому їй доводилося їздити з концертами до Росії: “У мене не було вибору”

by admin

Артистка розповіла про спроби виїхати з Грузії.

Грузинська співачка Ніно Катамадзе прокоментувала свої виступи для росіян перед початком повномасштабного вторгнення.

Так, співачка пояснила, що свого часу робила так, адже не мала інших варіантів. Зокрема, в інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці” зазначила, що неодноразово намагалася отримати візу до Америки та Англії й розвивати кар’єру там. Втім, їй відмовляли у цьому, тому Ніно обрала для себе доступний варіант – Росію. Зараз виконавиця має інакшу думку та запевнила, що не бачить свого повернення на сцену держави-терористки.

“У мене були думки (переїхати – прим. ред.) на початку 2000-х, коли я не починала співати. Тоді був ще Радянський Союз. Незважаючи на те, що прекрасна Грузія починала жити як незалежна країна, все одно не були ще розвинені ті інститути, як сьогодні, і не були відчинені європейські, американські двері. І тому я один-два рази намагалася йти в американське та англійське посольство. Звісно, мене ніхто не пустив. Це болісна тема та наша реальність. Тому моя діяльність у Росії говорить про те, що у мене не було вибору і я обирала те, що я мала під рукою. Побачила багато чого та зробила багато висновків. Думаю, їздити до Росії не буду”, – відповіла артистка.

Джерело woman24.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини