Home Шоу-бізнес Ілона Гвоздьова у мереживному спідньому похизувалася пишним бюстом після пластичної операції

Ілона Гвоздьова у мереживному спідньому похизувалася пишним бюстом після пластичної операції

by admin

Артистка показала, який вигляд мають її груди через пів року після хірургічного втручання.

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова похизувалася результатом пластичної операції зі збільшення грудей.

У своєму Instagram танцівниця опублікувала доволі пікантні кадри. На знімках Гвоздьова постала в мереживній спідній білизні. Хореографиня поділилася, що вже минуло пів року відтоді, як вона лягла під ніж пластичного хірурга, тож вже сміливо може показувати результат. Як поділилася знаменитість, операцією вона задоволена.

“Ось він – результат. Минуло рівно шість місяців від моменту операції, і я можу показати цю красу! Дякую своєму хірургу і клініці. Зроблено з любов’ю”, – поділилася танцівниця.

Хореографиня також наголосила, що результат залежить не лише від самої операції. Після хірургічного втручання необхідно виконувати всі рекомендації лікаря. Саме тоді процес загоєння мине успішно, і бюст матиме гарний вигляд.

“Хочу наголосити на тому, що результат залежить не тільки від майстра, але й від правильного проходження післяопераційного періоду! Варто дотримуватися усіх настанов та рекомендацій лікаря і свідомо слідувати їм”, – додала танцівниця.

Джерело woman24.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини