Home Шоу-бізнес Ніно Катамадзе розсекретила, чим займається її відомий у Грузії чоловік та як закрутився їхній роман

Ніно Катамадзе розсекретила, чим займається її відомий у Грузії чоловік та як закрутився їхній роман

by admin

Артистка пояснила, чому майже не висвітлює особистого життя.

Грузинська співачка Ніно Катамадзе розповіла про чоловіка Давида, з яким вже 18 років перебуває у шлюбі.

В інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці” співачка поділилася, що її чоловік працює в медичній галузі. Ба більше, свого часу Давид навчався у Києві. Потім повернувся до Грузії, де розпочав свою кар’єру лікаря. Після багатьох років роботи його запросили на ТБ-шоу, де він зараз і працює. Катамадзе зізналася, що свої стосунки вони не роблять публічними, щоб не бути заручниками одне одного в інфопросторі.

“Він лікар. Був у резидентурі в Києві та отримав диплом. Теж відомий, веде токшоу на ТБ. Я навіть не повірила, коли він сказав, що їде на першу передачу. Це було давно, кілька років тому. До цього він казав, що люди повинні йому довіритись, а не робити з нього чоловіка когось абощо. У нас особисте життя не те що закрите, а особливе, і ми намагаємося це оберігати. І дитину зокрема”, — розповіла виконавиця.

Також Ніно пригадала історію знайомства з майбутнім чоловіком під час сильної травми ноги 18 років тому.

“Ми разом 18 років. Колись у мене була травма ноги, і він мені робив перев’язку. Після однієї з таких я попросила, щоб він вдома зробив мені наступну. Бо тоді з клініками було складно. Нині все досить цивілізовано, а 18 років тому було холодно та черги. І я попросила і не змогла більше відпустити”, — замилувала зірка.

Джерело storinka.com.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини