Home Шоу-бізнес Блогерка Верба розсекретила термін вагітності та на свіжому фото показала помітно округлий животик

Блогерка Верба розсекретила термін вагітності та на свіжому фото показала помітно округлий животик

by admin

Зірка Мережі розповідає шанувальникам про свій цікавий стан.

Відома українська блогерка Юлія Верба, яка нещодавно оголосила про вагітність, розкриває дедалі більше подробиць про свій цікавий стан.

Цього разу знаменитість зізналась, на якому терміні перебуває. Як виявилося, Юлія Верба нині на шостому місяці вагітності. Тобто блогерка перебуває при надії вже 26 тижнів.

Також Верба показала, який зараз вигляд має. Блогерка опублікувала свіжі фото, які вона зробила всього лиш декілька днів тому. На знімках Юлія позує в сірому обтислому комбінезоні. Вбрання ідеально підкреслило помітно округлий та чималий животик Верби.

“Шостий місяць вагітності, 26 тижнів. Такий от животик! Фото свіжі, два дні тому зроблені”, – підписала кадри блогерка.

Зазначимо, Юлія Верба тривалий час тримала в таємниці, що чекає на народження первістка. Лише нещодавно вона наважилася розповісти, що вони разом із нареченим Костянтином незабаром стануть батьками.

Джерело woman24.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини