Home Шоу-бізнес Оля Полякова під час війни повертає 12-річну доньку до України: “Втомилася вислуховувати сльози”

Оля Полякова під час війни повертає 12-річну доньку до України: “Втомилася вислуховувати сльози”

by admin

Аліса два роки жила за кордоном.

Українська співачка Оля Полякова повідомила, що повертає молодшу доньку жити до України.

Під час повномасштабної війни виконавиця вивезла Алісу за кордон. Дівчина два роки прожила у Великій Британії. Утім, розлука з домом, рідними, друзями та зі звичним середовищем нелегко далася для 12-річної Аліси. Тож, вона постійно просила маму, аби та забрала її назад до Києва.

“Два роки постійних істерик і суму за домом! Хоч вона навчається там в прекрасній школі, без тривог і бомбосховищ! Але все! Повертається до своєї школи, свого дому, не дивлячись на те, що тут не так безпечно, відключають світло, постійні тривоги і навчальний процес буде нелегкий!” – поділилася артистка.

Донька Олі Полякової через два тижні повернеться до Києва. Співачка вирішила більше не травмувати емоційний стан Аліси. Утім, Оля додала, що доньці доведеться знову адаптовуватися, адже того життя, яке було до війни, більше не буде.

“Те, що її зненацька відірвали від того, що вона любила, травмувало сильно і сфокусувало, що тільки повернувшись вона здобуде життя, яке втратила. Вона не розуміє ще: як було – вже ніколи не буде…Я втомилася щодня вислуховувати сльози! Через два тижні Аліса повертається до Києва, своєї школи, до своїх друзів, до мене!” – розповіла виконавиця.

Джерело uapress.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини