Home Шоу-бізнес 38-річна Леді Гага вперше висловилася про свій округлий животик і зізналась, чи справді вагітна

38-річна Леді Гага вперше висловилася про свій округлий животик і зізналась, чи справді вагітна

by admin

Артистка прокоментувала чутки, які поширилися в Мережі.

Американська попзірка Леді Гага чесно зізналась, чи справді вагітна, а також висловилась про свій помітно округлий животик.

Так, днями в Мережі поширилися фото, на яких артистка зображена так, немов вона чекає на народження первістка. У Мережі запідозрили, що Леді Гага вагітна, та активно почали вітати виконавицю та її бойфренда, підприємця Майкла Поланські, з прийдешнім поповненням в родині.

Хоч співачка й не з тих, хто активно коментує особисте життя, однак цього разу вона вирішила пролити світло на плітки. У своєму TikTok виконавиця пригадала трек своєї колеги за сценою Тейлор Свіфт, де використала такі рядки: “Не вагітна – просто плачу в спортзалі”.

Таким чином Леді Гага спростовувала чутки про свою вагітність та спробувала запевнити, що наразі не чекає на народження первістка.

А от українська блогерка Юлія Верба не приховує, що при надії. Зірка Мережі вже показувала свій помітно округлий животик та розповідала, що перебуває на шостому місяці вагітності. Нещодавно ж знаменитість розсекретила, як повідомила нареченому про те, що він згодом стане батьком.

Джерело dailynews.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини