Home Розваги Користувачів TikTok вразила неймовірна схожість собаки зі США з актором Віллом Ферреллом. Фото і відео

Користувачів TikTok вразила неймовірна схожість собаки зі США з актором Віллом Ферреллом. Фото і відео

by admin

3-річний пухнастик сколихнув мережу через свою дивовижну схожість з відомим американським актором. Собачку породи пучон (суміш пуделя та бішона фрізе) на ім’я Пічіз (з англ. – персик) жартівливо кличуть Віллом Ферреллом за її серйозне обличчя, людські на вигляд очі, густі прямі брови та кучеряве світле хутро.

Власники улюбленця, 28-річна Дейзі Гурд і 29-річний Бен Страдвік, публікували відео з Пічіз, відколи вони її придбали, і ніколи не помічали дивовижної схожості із зіркою, поки користувачі TikTok не засипали їх коментарями. “Ця собака більше схожа на Вілла Феррелла, ніж сам Вілл Феррелл”, – пожартував один з коментаторів.

“Коментарі про Вілла Феррелла почали надходити одразу, як тільки ми опублікували відео, – розповіла Дейзі. – Ми зрозуміли, що це була думка не лише однієї людини, але тисячі користувачів миттєво побачили схожість”.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини