Home Шоу-бізнес 58-річна Алла Мазур нарешті показала, як виглядає її чоловік та чим займається

58-річна Алла Мазур нарешті показала, як виглядає її чоловік та чим займається

by admin

Українська телеведуча Алла Мазур належить до тих знаменитостей, які вміло приховують своє особисте життя від публіки. Вона фокусується на своїй професійній діяльності, що дозволило їй досягти значних успіхів у сфері журналістики.

Її особисте життя оточене таємницями, зокрема стосується це її сина-підлітка Артема, про якого відомо дуже мало. Телеведуча не розкриває жодної інформації про батька дитини. Тим не менш, українські медіа іноді висувають припущення, що Алла Мазур уже давно одружена з Робертом Опалеником. Він є її колегою.

Припущення, які з’явилися щодо стосунків Роберта Опаленика та його колеги, не є безпідставними. Їх часто бачили разом не лише в робочому середовищі, але й на різних світських заходах, що привернуло увагу медіа.

Одного разу Роберт Опаленик поділився з журналістами історією про свою дружину, зазначивши, що вони працюють разом вже багато років. Це дало підстави вважати, що його обраниця є однією зі співробітниць програми новин ТСН. Деякі характеристики, якими поділився Роберт, підходять до образу Алли Мазур, що підсилює такі припущення. У рамках того ж інтерв’ю, Роберт також розповів про те, що у нього кілька дітей.

У Мережі казали, що син Алли Мазур дуже схожий на нього. Нещодавно зірка розкрила прізвище батька своєї дитини, і виявилося, що це Бондаренко.

Це прізвище не має жодного відношення до її колеги. Пізніше Алла також поділилася, що її син підтримує зв’язок з батьком і у них чудові стосунки, натякаючи на те, що вони більше не разом.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини