Home Шоу-бізнес Вагітна Юлія Верба згадала нестерпний токсикоз

Вагітна Юлія Верба згадала нестерпний токсикоз

by admin

Скандальна українська блогерка-мільйонниця Verba (Юлія Вербинець, — Ред.) розкрила подробиці своєї вагітності. Дівчина чесно розповіла про свій токсикоз, який тривав декілька місяців і виявився для неї по-справжньому пекельним.

Verba про свій токсикоз

Молода блогерка зізнається, що коли дізналася про вагітність, вона сподівалася, що в неї не буде сильного токсикозу. Проте, він виявився настільки нестерпним, що в дівчини навіть виникали думки, що вона більше не народжуватиме.

«Почалося все десь на шостому тижні і тривало аж до 18-го. Це було нестерпно, в деякі моменти я вже казала, що нічого не хочу. Впевнена була, що це моя остання дитинка, бо я просто лежала в муках цілими днями і переживати це ще раз, я навіть думати про таке не могла. Уявіть собі, ніби ви дуже-дуже сильно напилися. Або найсильніше отруєння, яке лише може бути. І от цей стан нудоти і блювоти супроводжує вас не день/два, а пару місяців», — згадує Verba.

Блогерка згадує, як вона не могла їсти, тому, коли вона була на 4,5 місяці вагітності, вона втратила чотири кілограми ваги. Але пізніше це все закінчилося, тому Verba почала набирати вагу. Також вона подякувала своєму коханому за допомогу.

«На пʼятому місяці дякувати Богу все пройшло. Боже, як це круто, коли не нудить і повертається тяга до їжі. Тепер я хочу зʼїсти все. По-трошку почала набирати вагу і зараз на шостому місяці у мене плюс чотири кілограми від тієї ваги, з якою я прийшла вперше до лікаря. А Кості поставимо памʼятник, він дійсно пхав в мене їжу, і мені ставало краще. Бо коли в шлунку щось було, то нудило менше», — також додає молода блогерка.

Новина про вагітність Verba

Не так давно блогерка Verba зникла із соціальних мереж і повернулася з новиною про те, що стане мамою. Вона показала ніжні фотографії зі своїм коханим і округлим животиком, тримаючи в руках знімок, на якому можна побачити плід.

«Ношу під серденьком наше маленьке зернятко. Ми більше не хочемо мовчати», — написала в описі під фото Verba.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини