Home Шоу-бізнес Соліст гурту “The ВЙО” зізнався, де живуть та чим займаються його діти та дружина

Соліст гурту “The ВЙО” зізнався, де живуть та чим займаються його діти та дружина

by admin

Мирослав розповів про життя двох синів і коханої.

Український музикант, лідер гурту “The ВЙО” та військовослужбовець Мирослав Кувалдін поділився подробицями життя родини.

В інтерв’ю YouTube-проєкту ТСН “Наодинці” артист розсекретив, що його діти зараз проживають та навчаються за кордоном. Зокрема, 21-річний Корній вивчає комп’ютерні технології в Ірландії, а 18-річний Булат готується до вступних екзаменів в німецький університет. Втім, зірковий батько не виключає, що діти можуть у будь-який момент повернутися на Батьківщину. До слова, дружина Кувалдіна Лілія перебуває разом з молодшим сином.

“У мене двоє синів – Корній і Булат. Корній вже третій рік навчається в коледжі в Ірландії на комп’ютерній спеціальності. За тиждень до повноліття Булата я порадив їм з дружиною збиратися і їхати до Німеччини. Я зрозумів, що невідомо наскільки затягнеться ця історія, а якщо у нього щось прокинеться патріотичне й він захоче воювати чи бути в України, він завжди зможе сюди приїхати. Ми це зробили, коли ще дозволяв закон. Зараз вчить німецьку мову, готується до вступу в університет”, – поділився Мирослав.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини