Home Шоу-бізнес Дружина Тігіпка показала фігуру після четвертих пологів

Дружина Тігіпка показала фігуру після четвертих пологів

by admin

Третя дружина українського політика, банкіра та підприємця Сергія Тігіпка зробила перше селфі після появи на світ їхньої четвертої спільної дитини 1 червня. 39-річна Алла Зіневич показала, який вигляд має після народження доньки Юліанни.

На своїй сторінці в інстаграмі у розділі сторіс блогерка продемонструвала фігуру на сьомий день після пологів. Вона знялася у чорній футболці, світлих штанях та сонцезахисних окулярах перед виходом з дому.

«Перша прогулянка після пологів — це аптека і на огляд до лікаря, поки маленька спить», — написала вона.

Зазначимо, що новонароджена дівчинка стала восьмою дитиною Тігіпка. Крім Юліанни та трьох синів від шлюбу із Зіневич — Сергія (2011), Станіслава (2013) та Олександра (2016), у Сергія є ще 39-річна донька Анна від першої дружини Наталії, а також Тимофій (2002), Анастасія (2005) та Леонтій (2008) від другої дружини Вікторії.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини