Home Гумор Як доглядати за часником у червні, щоб головки виросли, як “голови”: секрети досвідчених городників

Як доглядати за часником у червні, щоб головки виросли, як “голови”: секрети досвідчених городників

by admin

Саме червень найвідповідальніший місяць для всіх городників. Посаджені рослини гарно прижилися й саме час догляду за ними. Це період підживлення городніх культур та боротьби зі шкідниками. Часник теж, як і інші культури потребує догляду, щоб потім порадувати вас урожаєм.

Подробиці

У червні озимий часник треба підживити калійно-фосфорним добривом. У цей час активно формуються головки. Для цього треба розвести 1,5 ст. л. суперфосфату й 200 г деревної золи.

3 літри такого розчину вистачить на 1 квадратний метр. Перед підживленням грядку необхідно гарно полити водою. Можна підживити часник тільки золою, якщо не маєте суперфосфату.

Обов’язково в червні треба пасинкувати часник, щоб стрілки не заважали розвиватися головкам. Якщо стрілки не виривати, то великих головок не дочекаєтеся. Пасинкуйте тоді, коли стрілки виростуть до 15 сантиметрів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини