Home Шоу-бізнес Джамала відрізала собі чубчика та похизувалася новим образом

Джамала відрізала собі чубчика та похизувалася новим образом

by admin

Співачка поділилася враженнями від зміни іміджу.

Українська співачка Джамала захопила шанувальників новим образом.

Так, артистка вирішила проекспериментувати з волоссям і звернулася до перукаря. Зокрема, у фотоблогу Джамала вийшла на зв’язок з уже відрізаним чубчиком. Окрім того, на фото помітно зменшилася довжина волосся, тому співачка підрізала його кінчики. Поруч з нею стоїть майстриня, яка допомогла зірці втілити бажання. Водночас Джамала зізнається, що їй дуже подобається результат і подякувала перукарці. Також вона поцікавилася у своїх шанувальників, чи подобається їм нова зачіска.

Так, у відповідь прихильники залишили чимало смайликів у формі вогників і сердечок, тож їм також до вподоби новий образ знаменитості.

Нагадаємо, нещодавно Джамала втретє стала мамою. У зірки народився син, якого вона з чоловіком назвала Алімом. Можливо, новий етап надихнув співачку на такі зміни – невідомо. До речі, нещодавно артистка показувала зворушливі кадри з виписування з новонародженим і поділилася, як зустрічали нового члена родина її сини та рідні.

Джерело zhenskiy.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини