Home Шоу-бізнес Відомий український актор поскаржився на свій емоційний стан: “Проблеми із самоконтролем і агресією”

Відомий український актор поскаржився на свій емоційний стан: “Проблеми із самоконтролем і агресією”

by admin

Артур Логай зізнався, що йому допомагає покращити самопочуття.

Український актор та переможець проєкту “Танці з зірками” Артур Логай розповів про пригнічений емоційний стан.

Як зізнається зірка, останнім часом він почувається доволі виснаженим. Внаслідок цього, за словами Артура, йому часом важко себе контролювати себе та стримувати негативні емоції. Так, актор підтримав решту, хто проживає схожі періоди.

“Чим більше я втомлений, тим більше в мене проблеми із самоконтролем і агресією. Я це знаю і відчуваю. Тому я намагаюсь сублімувати це. Кажуть, кожній людині дається стільки, скільки вона може витримати. І точно не треба мірятись втомою і бідою, яку переживаєш. Ми всі втомлені, кожна притомна людина відчуває біль і важко переживає те, що відбувається на нашій землі, з нашими людьми. І це не проходить безслідно”, – розповів артист у фотоблогу.

Тим часом Логай поділився, що постійно бореться з втомою за допомогою різних методів. Зокрема, йому допомагає творчість, спорт і саморефлексія.

“Кожен із цим справляється по-своєму. Я не хочу виливати все, що накопичується всередині на близьких людей, і не тільки близьких. Тому займаюсь спортом, співаю, записую думки. Мене дуже рятує сцена театру. Це все моя терапія. Але бувають ситуації, коли відчуваю, що ось-ось не втримаюсь, тоді намагаюсь зупинитись і згадати, що ця людина навпроти мене теж втомлена і їй теж важко. Не завжди виходить, але я стараюсь. Тримаюсь”, – пояснив Артур.

Джерело lady.kyiv.ua



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини