Home Шоу-бізнес Євген Клопотенко зізнався, чому не пішов захищати країну на початку повномасштабного вторгнення

Євген Клопотенко зізнався, чому не пішов захищати країну на початку повномасштабного вторгнення

by admin

Зірковий український кухар Євген Клопотенко зізнався, що не бачив сенсу вступати до територіальної оборони на початку повномасштабного вторгнення, оскільки на той період він перебував у маленькому селищі. Про це чоловік розповів у інтерв’ю “ТиКиїв”.

Також Клопотенко висловив думку, що він набагато корисніший для України на своєму місті, тому що займається гастродипломатією, знайомить світ з українською культурою та розповідає про війну в Україні.

“З перших днів вторгнення я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці. Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому”, — розповів український кухар.

Примітно, за словами Євгена Клопотенка, він все ж оновив дані в ТЦК 18 травня, у перший день набуття чинності нового закону про мобілізацію в Україні.

Нагадаємо, що раніше український ведучий та блогер Анатолій Анатоліч розповів, що вже втретє не зміг оновити свої дані в ТЦК через “поганий сервіс”.

Пізніше відома путіністка Ольга Скабєєва використала слова шоумена у одній із своїх програм на російському телебаченні з метою пропаганди.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини