Home Гумор Що насипати в горщики з квітами, щоб у будинку не водилися мошки

Що насипати в горщики з квітами, щоб у будинку не водилися мошки

by admin

Комахи одразу з’являться в будинку, в якому рідко прибирають, своєчасно не виносять сміття.

Та мошки оселяться навіть у тих квартирах, де панує ідеальний порядок та чистота. І однією з причин появи комах у будинку є кімнатні квіти.

Подробиці

У будинках, де багато квітів, є вологість від постійних поливів, що приваблює комах. Їм подобається розташовуватися в горщиках з квітами та відкладати яйця у ґрунті.

Однак присутність мошок таїть у собі небезпеку.

Чим небезпечні мошки

Якщо вас покусали мошки, у ранку потрапляє отрута, яка спричиняє важку алергічну реакцію. Хвороба починається свербінням, набряком та почервонінням.

Чого бояться мошки у будинку

Мошки не переносять різких запахів. Все те, що різко пахне, відлякає комах і змусить їх втекти з вашого будинку.

Чим прогнати мошок

В основному використовують пастки та інсектициди. Справляються з мошками народні засоби, які швидко та ефективно відлякають комах.

Серед них: ефірні олії, гвоздика, часник, хрін, лимон, томати, герань, яку можна посадити у квітковому горщику, а також лавровий лист.

Достатньо подрібнити кілька листочків лавра і посипати в горщики з квітами або присипати землею. За кілька днів ви побачите, що мошки зникнуть.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини