Home Рецепти Сирники не будуть пригорати та розвалюватись, якщо їх правильно смажити

Сирники не будуть пригорати та розвалюватись, якщо їх правильно смажити

by admin

За сирниками буває стільки жалю, що вони розвалилися, підгоріли чи не просмажились. Страва проста в приготуванні, але потребує певних навичок. Не завжди виходить з першого разу та й потім трапляються невеликі кулінарні негаразди. Виправити ситуацію можна, якщо знати деякі кулінарні хитрощі.

Сирники опадають

Щоб цього не сталося, потрібно передивитися склад. Переважно до кисломолочного сиру додають борошно. Замініть частину на манну крупу. Вона не обтяжує сирники та добре вбирає зайву вологу. Розраховуйте, що на 0,4 кг домашнього сиру варто покласти 2 ст.л. ложки борошна та 1 ст.л. манки.

Сирники розтікаються

Буває, що сирники виклали на сковороду смажитись, а вони розтікаються. Таке може бути, коли в тісті є зайва волога. Переважно її роблять яйця. Краще менше, ніж забагато. Яйця додають із розрахунку 1 яйце на 400 г сиру.

Рівномірне просмаження

Не кладіть сирники на холодну сковороду. Почекайте, щоб олія нагрілася, а потім закладайте вже їх обсмажувати. Після цього треба зменшити вогонь та накрийте кришкою. Так вони не пригорять, бо буде помірна температура. Окрім того, закрита кришка допоможе просмажити середину. За бажанням можна доготувати сирники у духовці.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини