Home Рецепти Смажу сир на сковороді та отримую цукерки до чаю! Всього 4 прості інгредієнти, а така смакота!

Смажу сир на сковороді та отримую цукерки до чаю! Всього 4 прості інгредієнти, а така смакота!

by admin

Незвичайний рецепт із сиру. Ви колись пробували посмажити сир на сковороді? Я чесно зізнаюся, коли спробувала вперше цей десерт, мені навіть спочатку не повірилося, що це просто посмажений сир. Спеціально загугнила для інтересу такий рецепт в інтернеті, виявляється ця національна страва східної кухні.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир – 300 г
  • цукор – 140 г
  • ванілін – за смаком
  • вершкове масло – 40г
  • горіхи або насіння – за бажанням

Приготування:

І так приступаємо. Беремо суху сковороду ставимо на вогонь, викладаємо 300 г сиру, і смажимо до випаровування рідини, а її з’являється достатньо.

Тепер додаємо 140 грам цукру та ванілін, смажимо помішуючи, до того моменту, як буде з’являється карамельний колір, в мене це зайняло приблизно десять хвилин на середньому вогні.

Тепер додаємо вершкове масло 40 грам і додаємо за бажанням  подрібнені горішки або насіння і продовжуємо смажити до того моменту, як маса почне карамелізуватися. Тепер знімаємо з вогню.

Заздалегідь застелимо відповідну форму харчової плівкою і кладемо масу, рівномірно розподіляємо і залишаємо остигати при кімнатній температурі приблизно 1 годину. Хочете якнайшвидше поставте в морозильну камеру на хвилин 10.

Тепер розрізаємо на порційні шматочки та подаємо до чаю. Ось такі виходять цукерки, якщо посмажити сир на сковороді.

Мені за смаком та структурою нагадує щербет.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини