Home Гумор Лайфхак, який змусить маску для волосся працювати по максимуму

Лайфхак, який змусить маску для волосся працювати по максимуму

by admin

Хочете, що маски для волосся працювали на свій максимум? Виявляється, цього можна домогтися без покупки будь-яких додаткових засобів і особливих хитрощів. Ділимося хитрим лайфхаком, з яким ваше волосся стане здоровішим і красивішим.

Щоб домогтися вау-ефекту від використання масок для волосся, підготуйте гребінець, шапочку для душу, рушник і фен. Помийте волосся звичним для вас способом, потім трохи відіжміть локони після водних процедур і нанесіть маску для волосся. Акуратно (головне, ніяких різких рухів) прочешіть волосся гребінцем, щоб ретельно розподілити засіб, надіньте шапочку для душу і укутайте голову рушником. Прогрійте волосся феном протягом п’яти хвилин. Готово! Залишилося тільки промити локони і насолодитися результатом. Після такої процедури волосся стане ще більш м’яким і гладким, ніж після звичайного використання маски.

Важливий момент: не поспішайте змивати маску. Для того щоб речовини проникли всередину волосин, потрібен час. Якщо у вас немає можливості витратити зайві п’ять-десять хвилин на догляд за локонами, краще відкласти процедуру, наприклад, на вихідні.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини