Home Здоров'я Розкрито небезпечні наслідки вживання імбиру

Розкрито небезпечні наслідки вживання імбиру

by admin

Про користь цього продукту знає багато хто. Проте виявляється, імбир може негативно впливати на організм. Доктор медичних наук, прес-секретар Академії харчування та дієтології та доцент кафедри харчування Університету Сент-Луїса Вітні Лінсенмейєр назвала дві неочевидні проблеми зі здоров’ям, які можуть виникнути через зловживання імбиром.

Вона пояснила, що свіжий імбир може спричинити роздратування рота та горла, якщо вживати його у надмірній кількості.

Цей продукт містить активні сполуки, що надають йому гострого та пряного смаку. Але за їх надлишку можуть виникнути неприємні і навіть хворобливі відчуття слизових. Найчастіше це відбувається у тих, хто вперше пробує продукт.

Експерт із здорового харчування також зазначила, що біологічно активні добавки з екстрактом імбиру при недотриманні дозування можуть спричинити такі розлади шлунково-кишкового тракту, як спазми, здуття живота та підвищену газоутворення. Тому дієтолог рекомендує вживати їх у помірній кількості.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини