Home Шоу-бізнес Анастасія Приходько розсекретила, на скільки кіло їй вдалося схуднути всього за два тижні

Анастасія Приходько розсекретила, на скільки кіло їй вдалося схуднути всього за два тижні

by admin

Співачка зізналася, що вже відчутні зміни.

Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно ділилася свіжим фото з чоловіком-красенем, розповіла про зміни у своїй зовнішності.

Так, у фотоблогу артистка зізналася, що намагалася худнути останні два тижні під час відпочинку після свого туру. І поділилася з фанами, що їй все ж вдалося досягти певних проміжних результатів. Зокрема, за декілька тижнів Анастасія схудла на два кг. Зірка опублікувала фото без фільтрів і макіяжу й зізналася, що вона вже помічає у собі зміни.

“Я схудла за два тижнів усього на два кг. Але факт є факт. Мені помітно”, – зазначила артистка.

37-річна виконавиця раніше вже розповідала, що з початком повномасштабного вторгнення вона набрала близько 10 кіло, адже була схильна заїдати стрес. Тому вона вже тривалий час прагне змінити вагу. Втім, за словами Анастасії, їй це не вдавалося через щільний концертний графік, де було необхідно харчуватися в максимальних об’ємах, щоб постійно поповнювати запаси енергії для виступів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини