Home Рецепти Начинка для млинців, про яку мало хто знає! А так готували ще наші бабусі, ми обожнювали цю смакоту!

Начинка для млинців, про яку мало хто знає! А так готували ще наші бабусі, ми обожнювали цю смакоту!

by admin

Пам’ятаю цю начинку з дитинства, так подавала млинці бабуся, коли ми в неї були в гостях, з практики багато хто навіть не чув про таку подачу. А я Вам рекомендую приготувати та скуштувати, навіть наполягаю. Це дуже смачно . А готується вона швидко і дуже просто

Інгредієнти для яєчно-масляної начинки:

  • Вершкове масло – 100 г
  • Яйця – 2 шт
  • Сіль -1/4 ч.л

Приготування:

Беремо невелику каструльку, кладемо 100 г вершкового масла, ставимо на середній вогонь. Поки масло розтопиться в окрему миску, розбиваємо 2 яйця, додамо щіпку солі, збиваємо вилкою. Тепер вливаємо яйця в розтоплене масло і інтенсивно помішуючи прогріваємо яйця, не потрібно їх сильно засмажувати, як тільки маса почне густіти, знімаємо з вогню, вона має бути ніжною.

Яйце-масляну суміш, що вийшла, перекладаємо в миску і подаємо з пилу з жару до столу з млинцями. Спробуйте, як це смачно . Повірте, спробувавши один раз, потім готуватимете постійно.

Якщо Вам сподобався рецепт – поставте  або напишіть коментар. Ваші відгуки – найкраща нагорода для мене



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини