Home Здоров'я Внучка 96-річної італійки поділилася секретом довголіття бабусі

Внучка 96-річної італійки поділилася секретом довголіття бабусі

by admin

Родича 96-річної італійки Паскуаліни з Італії заявила, що секретом довголіття бабусі є желе без цукру.

Зазначається, що довгожителька регулярно їсть боби люпину, повідомила онука жінки. Це насіння жовтих бобових рослин роду Lupinus. Вони багаті на клітковину, яка здатна ефективно знижувати рівень холестерину і запобігати серцевим захворюванням. А як десерт Паскуаліна використовує желе без цукру.

“Желе складається в основному з желатину, який містить багато білка. Наприклад, 100 грамів сухого желатинового порошку містить понад 85 грамів білка, згідно з даними Міністерства сільського господарства США”, – поділилася онука 96-річної італійки.

Крім того, дівчина заявила, що її бабуся-довгожителька любить салат з тунцем, багатим на омега-3. Речовина бере активну участь в обмінних процесах організму, а також служить для профілактики атеросклерозу.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини