Home Шоу-бізнес Брітні Спірс на курорті вразила фігурою

Брітні Спірс на курорті вразила фігурою

by admin

Співачку Брітні Спірс помітили в аеропорту Лос-Анджелеса після короткої подорожі до Мексики. Її поява відбулася після того, як сімейний інсайдер розповів, що вона нарешті помирилася зі своїми синами Шоном і Джейденом.

Раніше зірка публікувала відверті відео у соціальній мережі, що стало причиною конфлікту між нею та її близькими.

Брітні Спірс вперше з’явилася на публіці після зустрічі зі своїми синами. Вона була одягнена в коралово-рожеву мінісукню, яка облягала її форми. Співачка була без бюстгальтера під короткою сукнею, яка підкреслювала її ноги. Зірка прикрила своє довге світле волосся солом’яним капелюхом з широкими полями, а очі – сонцезахисними окулярами-авіаторами. Свій пляжний образ Брітні доповнила чорним кольє. Її супроводжувала помічниця у чорних джинсах і чорному піджаку, яка несла для артистки великого плюшевого ведмедика.

Кажуть, що стосунки Брітні Спірс з дітьми «повністю відновилися» після публічної сварки. Хлопці та їхній батько пояснювали конфлікт дивними публікаціями Брітні в соціальних мережах останніх років, де вона часто позувала і танцювала оголеною.

«Брітні вже кілька місяців розмовляє з Шоном Престоном і Джейденом. Хлопчики дуже люблять свою матір, як і вона їх. Вони з нетерпінням чекають спільного майбутнього», — розповів друг родини.

Хлопчики живуть на Гаваях із серпня 2023 року, коли їхній батько перевіз свою родину, включаючи Вікторію Прінс, його дружину, з якою вони прожили 10 років, і двох їхніх доньок: Джордан, 12 років, і Пейтон, 9 років.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини