Home Шоу-бізнес Лікарі розповсюдили особисту інформацію. Марія Яремчук підтвердила народження первістка

Лікарі розповсюдили особисту інформацію. Марія Яремчук підтвердила народження первістка

by admin

Українська співачка Марія Яремчук розповіла, що нещодавно вперше стала мамою та спростувала чутки про те, що батьком дитини є Олександр Пономарьов.

Інформацією про народження дитини співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Яремчук вирішила розповісти про народження первістка через чутки, які поширювалися у Мережі.

«Всім привіт. Я тут, бо мене дістало. Жила я собі своє життя, нікого не чіпала. Робила свої справи, спродюсувала кіно, ну і стала мамою», — написала Марія.

Яремчук розповіла, що інформацію про народження її первістка особисто вона приховувала, проте лікарі чернівецького перинатального центру без її погодження поширили на загал.

Зокрема, за словами Марії, медики розсекретили не тільки новину про дитину, а й час появи на світ, стать та ім’я. Яремчук наголосила, що це є конфіденційною інформацією та лікарською таємницею.

Також співачка відреагувала на чутки про те, що батьком дитини є Олександр Пономарьов. 

Яремчук спростувала цю інформацію та зазначила: «Аж незручно перед жінкою Саші, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина».



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини